Rulouri exterioare din aluminiu

banner-modif-2Rulouri exterioare aplicate sau suprapuse din aluminiu :

Rulourile exterioare din aluminiu sunt prezente intr-o gama extrem de larga de culori, dupa dorinta clientului si au rolul de a proteja fereastra de intemperii precum si de a obtura complet accesul luminii in incapere.
Ele prezinta, pe langa aspectul elegant, rolul de a proteja impotriva patrunderii in incapere a hotilor si pot fi dotate cu accesorii de siguranta care sa nu permita in nici un fel ridicarea lor fortata din afara. Sunt deosebit de rezistente la actiunea prelungita a soarelui si a factorilor de mediu si ofera o buna izolare termica si fonica cu pana la 10 dB.

Rulouri suprapuse:download

Rulourile suprapuse pe tamplarie se monteaza impreuna cu tamplaria. Avantajul acestui sistem il reprezinta posibilitatea mascarii complete a casetei covorului de lamele..
Rulourile reprezinta unul dintre cele mai...citeste mai mult

Rulouri aplicate:imagine_rulouri_2

Rulourile aplicate se pot instala oricand. Ele se prind pe tamplaria existenta, iar intretinerea lor se poate face usor si rapid. Acestea sunt de doua feluri: cu caseta semirotunda si cu caseta la 45 (grade)...citeste mai mult

 


 

   Rulouri la culoarea tamplariei, alege culoarea care ti se potriveste!
 

Beneficiile Rulourilor Alcoplast:


Umbra si racoare in mod natural
Razele UV nu mai patrund in casa si astfel se previne incalzirea excesiva a locuintei pe timpul verii.

Economie de energie
Iarna, rulourile actioneaza precum o bariera in calea pierderii caldurii. Astfel, se creeaza o perna de aer izolatoare intre fereastra si mediul exterior.

Izolare fonica superioara
In zonele aglomerate si zgomotoase, folosirea rulourilor asigura linistea si obscuritatea necesare in timpul somnului.

Intimitate a spatiului privat
Rulourile protejeaza de privirile indiscrete, mai ales cand ferestrele sunt orientate spre strada sau spre o locuinta vecina.

Siguranta si protectie
Rulourile reprezinta o alternativa la grilajele metalice montate la ferestre. Rulourile pot fi incuiate din interior, tinand astfel la distanta oaspetii nepoftiti.

Actionare electrica
Sistemele electrice pot fi programate sa se ridice si sa coboare la un anumit interval de timp, pentru a simula prezenta in casa.