PERETI CORTINA

  _E90_59 _E85_54_E8000_58

Peretii cortina sunt fatade moderne cu excelente calitati de izolare termica si fonica, dar mai ales cu posibilitati infinite de design si stil.

Peretii cortina nu reprezinta o solutie doar pentru constructii de birouri sau banci, ci si pentru inchiderea unor spatii interioare sau pentru constructia de luminatoare (autoportante sau aplicate pe structuri din otel, beton, sau lemn).

Sistemele moderne de perete cortina  trebuie sa includa functionalitate, durabilitate, estetica si de conservare a energiei.
Mergand dincolo de aplicatii si nevoi conventionale, in cazul in care sistemele de cortina de perete au fost doar "perdele" intre interiorul si exteriorul unei cladiri, in ETEM noi sisteme si solutii, care sunt compatibile intre ele, cu scopul de a imbunatati mediul si conditiile de viata in interiorul de proiectare structura.
Sisteme de perete cortina, sisteme de fatada ventilate si sisteme de umbrire sunt toate combinate in exterior intr-o structura, in scopul de a gestiona durabilitate, functionalitate de lunga durata, soare si diseminarea lumina, apa, aer si de izolare fonica pastrarea eficientei energetice in arhitectura moderna.
in mai multe detalii, produsele care constituie esenta a anvelopei cladirii sunt sisteme de perete cortina cu Sisteme de fatada bat si modulare, sistem de umbrire cu o gama larga de jaluzele cu profiluri rotunjite si ortogonale in numeroase dimensiuni si ventilate sistem de placare (VFS) o design inovator de la ETEM, care permite diverse texturi arhitecturale si elemente, cum ar fi materiale compozite (etalbond), marmura, gresie, faianta, elemente laminate sub presiune inalta (HPL), si mai mult pentru a fi aplicate extern pe structura folosind acelasi sistem.
Sistemele ETEM au fost alegerea pentru multe aplicatii rezidentiale si comerciale, cum ar fi cladiri de birouri, spitale, cladiri publice, dezvoltari rezidentiale mari atat, privat si sectorul public. De-a lungul anilor, ETEM-a castigat reputatia de un furnizor de incredere si partener.