Jaluzele si rulouri

E55__419E61_47OFFICEPARTICIONWALL_180 

Arhitectura contemporana si tendintele moderne sugereaza ca utilizarea sistemelor de umbrire convenabile, estetic acceptabile si accesibile in aplicatii rezidentiale si comerciale. Combinand aceste atribute cu nevoi recente pentru rezistenta antiefractie, eficienta energetica, de control al luminii precum si pentru protectie impotriva intemperiilor severe, cum ar fi vant si ploaie, ETEM proiectat o serie de sisteme, E55 Rulouri si E61 Multi Box, cu si fara izolatie termica, respectiv, la acoperi aceste nevoi. Sistemele gama de produse ETEM rulouri "ofera o gama larga de dimensiuni, in cazuri Box si gratare care acopera dimensiuni de 145mm x 150mm (HxL) la 245mm x 315mm (HxL) pentru cutii si sipci de la 26mm la 55,4 mm (inaltime vizibil) .

 

Aceasta gama de posibilitati ofera arhitectilor si inginerilor flexibilitatea de a alege solutia corecta si sa integreze rulouri in proiectarea cladirii. Cu obiectivul de functionalitate si durabilitate lunga perioada de timp corespunzatoare designul nostru foloseste numeroase inovatii, cum ar fi accesorii care permit lamelele pentru a muta lin si perfect in carcasa cutie si profile special armat la punctele in care declansatorul de rulare este in mare parte tensionate, asigurand durabilitate si linistita operatie de-a lungul timpului. Cele mai importante caracteristici ale filozofiei si nevoile de spatiu de birou contemporan de design sunt functionalitate si flexibilitate.

 

Peretii despartitori sunt o solutie care poate servi cu succes aceste scopuri. Cu toate acestea ETEM ofera mai mult decat atat, prin introducerea sistemului de perete E69 partitie. E69 este un sistem foarte modern, cu caracteristici unice, abilitatea de a combina mai multe materiale diferite ca lemn, MDF, PVC, aluminiu, materiale compozite (etalbond), sticla sau alte materiale, instalare usoara si de-montaj permite montarea rapida si flexibilitatea reamenajarea prin timp, posibilitatea pentru diferite niveluri de sunet de izolare, posibilitatea de a plasa blind-urile dintre pahare, compatibilitatea cu alte sisteme ETEM pentru o solutie, optimizarea totala de aluminiu cantitate si nu in ultimul rand, de securitate, suprem estetica si design, oferind un nivel ridicat de confort, oferind astfel toate are nevoie un mediu de lucru.