Scari si pardoseli

Scari si pardoseli din sticla securizata

 
Scara interioara este un element special in arhitectura, care face prima impresie la intrarea intr-o locuinta sau a unui spatiu comercial.
Scara este alcatuita din rampa (suprafata la orizontala a treptei) si contratrepte (partea verticala a treptelor), iar inaltimea lor poate varia intre 18cm-22cm, acest aspect depinzand de spatiul construit. La o scara cu numar mare de trepte sunt indicate podestele intermediare.

Structura de rezistenta a unei scari (numita vang) poate fi din barne de lemn sau bare metalice. Un alt element important este balustrada scarii,car poate fi tot din sticla sau din inox in combinatie cu lemn (a se vizualiza sectiunea Balustrade).
Grosimea podelelor din sticla, ajunge la final sa atinga dimensiuni intre 20 mm si 30 mm si sa sustina o greutate de pana la 600Kg pe m². Avantajele amenajarii cu trepte si pardoseli din sticla sunt: imaginea moderna a locuintelor, treptele si pardoselile din sticla iluminate sau simple fiind o inovatie in domeniul decoratiunilor interioare.

Alegerea acestei variante nu inseamna renuntarea la rezistenta pe care ar asigura-o treptele sau podeaua clasica din lemn sau din ciment, deoarece la executarea treptelor si pardoselilor din sticla se folosesc repere din sticla laminate.


Ing. Codrut Pop

Manager Vanzari

(proiectare,ofertare,contractare)

telefon : 0748.46.54.39
              0767.11.00.22
e-mail : codrut@alcoplastgroup.ro